Sjamanistische behandelingen

Een sjamanistische behandeling betekent samenwerken met gidsen en helpers.

Krachtdier
Elk mens heeft een krachtdier. Het maakt deel uit van jouw Zijn, het vertegenwoordigt bepaalde eigenschappen in wie je bent als mens.
Ik kan jouw krachtdier zoeken zodat je deze eigenschappen gemakkelijker kunt integreren.

Introusions.
Een introusion is een energie in de aura die niet bij jou hoort. Een introusion kan fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten geven. Daarom het is belangrijk om deze energie te verwijderen.

Verloren zielendelen opsporen, terugbrengen.
Soms maak je pijnlijke dingen mee die je verdringt of je sluit je ervoor af. Daardoor raak je een stukje van jezelf kwijt. In een healing ga ik het verloren zielendeel opsporen en weer bij je terugbrengen en kan er heling optreden.

Misschien loop je al heel lang met een [levens]vraag, iets waar je zelf niet uitkomt. Of zoek je ergens een oplossing voor iets wat je maar niet kunt vinden. Heb je een ‘kleine’ vraag, of wil je ergens advies over? Hierbij is het mogelijk om een channeling te krijgen. Dit kan verhelderd werken.

Deze technieken kunnen worden gedaan bij klachten zoals het gevoel vast te zitten, niet verder te kunnen komen, depressiviteit, psychische en psychosomatische klachten, trauma’s of steeds terug kerende klachten.

 

 

De behandelingen zijn complementair en vervangen geen reguliere behandelingen.