Wil je ook een reactie plaatsen?
Dat kan! Mail je reactie naar www.praktijkpetraweel.nl of app jouw reactie.

Karin – 60 jaar: In een periode, waarin ik mijzelf kwijt was; moeilijk tot doen kwam; ik niet wist wat ik wilde, zocht ik Petra op voor ondersteuning, Via chakra- en aurahealings heeft Petra gekeken waarom ik niet floreerde, mij vast voelde zitten in mijn gevoel. De healings en de bijbehorende adviezen op gebied van voeding, leefwijze en oefeningen hebben me meer inzicht en bevestiging gegeven. Nu kan ik weer beter voelen wat ik wel en niet wil. Het heeft me geholpen om antwoorden te vinden op mijn vragen; hebben mij geholpen om weer in de wind te komen. Met als gevolg vaker rust en meer zelfvertrouwen in mij ervaren. Er gebeuren weer nieuwe dingen. Petra werkt zorgvuldig, met aandacht en geeft heel persoonlijke, bemoedigende woorden en informatie. Ik ben blij met de hulp van Petra!

Dinie: Ik ken Petra al heel lang. En ik heb meerdere healings en channelingen van haar gehad. Petra is een heel betrouwbaar, zuiver en veelzijdig medium. Van harte aanbevolen.

R: Drie keer heb ik een behandeling van je mogen ontvangen. Dit was een plezierige ervaring. Je bent een warme persoonlijkheid, die heel goed kan luisteren, een oprecht compliment aan jou Petra. Dank voor je aandacht en je vriendelijkheid. Hartelijk groetend, R.

Yvon: Ik ben ongeveer 2 jaar geleden met Petra in aanraking gekomen. Ik heb verschillende behandelvormen gedaan/doe waaronder de laatste tijd Reiki wat mij erg goed doet, op het moment zelf is het heerlijk maar ook erna heb ik er nog profijt van. Aangezien ik een aantal lichamelijke klachten heb en dus veel last van spieren heb en kou, heb ik laatst een handmassage geprobeerd (dat was nieuw voor mij bij Petra) en het is niet alleen maar handmassage maar ook een armmassage en dit voelt lichamelijk zeer fijn, ook als je niets mankeert. Het is tevens ook een fijn ontspanningsmoment omdat je op de bank ligt en dus echt ontspant. Ik ben zeer tevreden, Petra is een fijn en warm persoon dus je voelt je meteen op je gemak bij haar.

Rietje: Tijdens een healing gebeurt er veel. Ik heb samen met Petra mogen ervaren dat vele (engelen) handen mijn lichaam als het waren resetten. Steeds is het heerlijk ontspannen om door Petra behandeld te mogen worden. Dank je.