Aura- en Chakrahealing

De aura bij de mens is het energieveld om je heen.  Als je gezond bent stroomt de energie vrij door je aura. In je aura kunnen blokkades ontstaan door allerlei invloeden van binnenuit en van buitenaf.

 

Van binnenuit kan dat zijn in de vorm van gedachten, emoties, leefpatronen, bijwerkingen van reguliere behandelingen, ziekte, pijn, aandoeningen en onverwerkte trauma’s. Van buitenaf kan dat in de vorm zijn van je leefomgeving, mensen in je omgeving. De chakra’s, de energiecentra van je lichaam, kunnen om dezelfde redenen uit balans raken waardoor de energie daar niet goed kan doorstromen en daardoor minder goed kunnen functioneren. Hierdoor kan je uit balans raken en klachten krijgen.

 

Een healing werkt holistisch, dat wil zeggen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De blokkades in je aura en in de chakra’s worden in beeld gebracht en worden weer in hun oorspronkelijke staat hersteld zodat de energie weer goed kan stromen. Op sommige plekken in je aura kunnen tekorten aan energie aanwezig zijn. Op deze plekken vul ik de energie weer aan. Ook kan het nodig zijn om naar de kleuren in je aura te kijken. Overdadige of niet wenselijke kleuren worden geneutraliseerd. Bij pijnklachten kan ik gebruik maken van bepaalde technieken waardoor de pijn vermindert of weg is.

 

Een healing werkt bij elke vorm van onbalans zoals bij:

  • stress
  • pijnklachten
  • aandoeningen
  • chronische ziekten
  • langdurige ziekten
  • je leeg voelen, het gevoel vast te zitten/niet verder te kunnen
  • Een healing geeft ondersteuning in het proces waarin je zit, het vermindert/bestrijdt pijn, geeft  stressreductie, geeft ontspanning, geeft innerlijke rust, het zet je weer in je kracht, je zit weer lekker in je vel, geeft gevoel van welzijn, het brengt je dichter bij jezelf en leef je vanuit je eigen kracht en heb je een betere energiebalans.

 

De behandelingen zijn complementair en vervangen geen reguliere behandelingen.